Důchodové tango mortale : nový penzijní systém v Argentině se opíral o dva pilíře, dnes je v troskách - Rysková, Světlana (2002)
Důchodvá reforma v Argentině začala před sedmi lety a skončila krachem. Celý systém se opíral o dva pilíře. Dnes je v troskách. Může se něco podobného stát i v České republice? Tento zajímavý příspěvek stojí za přečtení.
Keywords: senioři; důchodové pojištění; sociální zabezpečení; Argentina