Důchodová reforma : víme jak, nevíme jestli - Bohatová, Vladimíra
V českém Senátu se měli státní úředníci a pravicově naladění mladí ekonomové pohádat o důchodovou reformu: místo toho našli společnou řeč. Základem má být oddělení důchodového účtu od státního rozpočtu. Další informace o chystané reformě důchodového systému v ČR se dozvíte z tohoto příspěvku.