Důchodová reforma : dobrý příklad : v Polsku se na reformě dokázali dohodnout - Toman, Luděk
Mezinárodní konference o vytvoření udržitelného důchodového systému v ČR byla především přehlídkou zahraničních zkušeností. Přístup Polska zaslouží detailnější pohled.