Dotace zemědělství : rozladění vystřídala chladná kalkulace - Olbrichová, Alice, 1953-
Vyplatí se bojovat o vyšší dotace českým zemědělcům, nebo vsadit na to, že za méně peněz nám do toho může Evropská komise méně mluvit? To teď horečně propočítávají týmy zemědělských ekonomů. Z článku se dozvíte, jak na tom bude (zřejmě) české zemědělství po vstupu ČR do EU.