Dosáhli jsme makroekonomické rovnováhy? - Čapek, Aleš
Dosavadní příznivý vývoj některých makroekonomických ukazatelů nelze přeceňovat. Nově se utvářející vnější i vnitřní prostředí může jejich směřování výrazně ovlivnit. Argumenty pro toto tvrzení poskytuje i tento příspěvek.