Doklad účetní a daňový - Macháček, Ivan
Tento příspěvek blíže rozebírá náležitosti účetního dokladu, který je směrodatný pro účely účetnictví a daně z příjmů, dále druhy daňových dokladů, které jsou směrodatné pro účely daně z přidané hodnoty a uplatnění nároku na odpočet daně na vstupu.