Dokazování ve správním přestupkovém řízení - Novotný, Vladimír, 1957-
Rozsáhlá stať o dokazování, důkazech a jejich hodnocení v řízení o přestupcích před správním orgánem, a to podle platné právní úpravy v ČR.