Dohonili a předhonili - Kopta, Martin
Jak se stalo, že čeští zákonodárci o několik měsíců předběhli USA a EU a postavili nevyžádanou a obtěžující elektronickou poštu plnou reklamních nabídek (spam) mimo zákon, to se dozvíte v tomto článku. Včetně pár rad, jaké zvolit protitahy proti spamu.