Dlouhodobá léčba choroby resortismu : rozhovor s prof. Ing. Yvonne Streckovou, náměstkyní ministra vnitra - Strecková, Yvonne, 1934-2006
O reformě veřejné správy, novém pojetí systému státní správy a vzdělávání pracovníků v zařízeních Institutu pro místní správu, o přesunu příslušných správních činností na krajské úřady a o překonaném resortním přístupu ve státní správě hovoří s náměstkyní ministra vnitra Yvonne Streckovou hovoří V. Heger.