Distribuční smlouvy v soutěžním právu Evropské unie (dokončení) - Fiala, Tomáš
Dokončení stati o právní úpravě tzv. "distribučních smluv" - jak jsou upraveny v soutěžním právu Evropské unie. Distribuce zboží (výrobků) v Evropské unii podléhá přesným pravidlům stanoveným v příslušných smluvních dokumentech (dohody o výhradním prodeji, dohody o výhradním nákupu, o selektivní distribuci nebo distribuční franšízové smlouvy apod.) a v nařízeních Komise EU k dané problematice.