Distribuční smlouvy v soutěžním právu Evropské unie - Fiala, Tomáš
Stať je věnována problematice tzv. "distribučních smluv" v soutěžním právu Evropské unie. Popisuje se právní základ distribuce zboží v obchodním prostoru Evropské unie.