Distribuce automobilů : konec otroctví, nebo ztráta jistot? - Bautzová, Libuše, 1957-
Po září 2002 může nastat doslova revoluce v dosavadním systému prodeje automobilů. Přestane totiž platit tzv. bloková výjimka EK umožňující producentům aut v Evropě neobvyklá zvýhodnění. Vydělají na liberalizaci zákazníci, nebo prodejci? Tento příspěvek rozebírá uvedené téma.