Diskuse : regulace kapitálového trhu : zbavme se přehnaných nadějí - Loužek, Marek, 1975-
Jsou neduhy českého kapitálového trhu zaviněny nedostatečnou regulací, nebo jde o krutou daň za proces koncentrace vlastnických práv? Autor rozebírá situaci na českém kapitálovém trhu.