Diskuse : realizace měnové politiky : centrální banky nejsou svaté - Rokytka, Milan
Ten, kdo si myslí, že monopolní a nezávislá centrální banka je zárukou cenové stability a jistoty klientů komerčních finančních institucí, hluboce se mýlí. Ani historie to nepotvrzuje.