Deset let ekonomické transformace : potřebujeme stabilní vládu - Holman, Robert, 1953-
Můžeme identifikovat tři základní příčiny zhoršení naší ekonomické situace v druhé polovině 90. let. Jsou jimi vyčerpání kurzového a mzdového polštáře, chybná politika centrální banky a absence akceschopné vlády.