Demografie v praxi : věkové složení migrantů v České republice - Anderle, Alois, 1933-
Stěhování je důležitou charakteristikou vývoje obyvatelstva. Představuje jednu z významných podmínek jeho ekonomického a společenského rozvoje, ale je také jejich důsledkem. Autoři předkládají čtenářům zajímavé demografické údaje z ČR.