Dědická práva : majetkové nároky z transformace družstva - Marchal, Stanislav A., 1957- (1999)
Na stránkách Právního rádce již byla rozebírána a diskutována celá řada otázek spojených s procesem transformace zemědělských družstev. V této souvislosti je vhodné pojednat i o problematice dědění majetkových nároků z transformace družstev, neboť i v této oblasti se v praxi vyskytla řada problémů a sporných otázek.
Keywords: dědické právo; majetek; zemědělská družstva; inheritance and succession; property; agricultural cooperative societies