Daňové úniky a nedoplatky v současné daňové soustavě ČR. - Petlach, Lubomír
Další, poslední pokračování obsáhlého materiálu o daňových únicích a nedoplatcích. U nás, konstatuje autor se na daňové úniky bohužel často pohlíží jako na kavalírské delikty, ačkoliv svou závažností jsou to těžká provinění vůči všem občanům. Vybírání daní je věčný boj, který nelze nikdy vyhrát, ale zároveň ho nelze nikdy vzdát!.