Daňové přiznání k dani silniční - Michler, Petr (2002)
Tento příspěvek je zpracován jako názorný návod pro vyplnění daňového přiznání k dani silniční.
Keywords: daňové přiznání; daňové řízení; silniční daň; tax return; tax procedure; road traffic tax