Daňová správa - strategie, východiska a směry rozvoje - Říha, Ladislav (2000)
Stať je zaměřena na problematiku strategie daňové správy v ČR. Daňová správa musí podporovat restrukturalizaci ekonomiky, zejména na mikroúrovni a umožňovat realizaci daňové politiky na podporu vyváženého hospodářského růstu.
Keywords: daňová politika; státní správa; veřejná správa; správa daní; tax policy; state administration; public administration; tax administration; Česko; Czechia