Daňová kontrola a řízení navazující - Schillerová, Alena, 1964-; Staněk, Jaroslav, 1952- (2002)
Podrobně teoreticky i prakticky pojatý článek o daňové kontrole a o daňovém řízení.
Keywords: daňová kontrola; daňové řízení; tax auditing; tax procedure