Daně penze neuživí : studie OECD o důchodové reformě
Druhým pilířem důchodového systému by podle OECD měly být soukromé penzijní fondy s povinnou účastí. Příspěvek by měl tvořit nejméně 4-6 procent mzdy. To se konstatuje ve studii OECD o důchodové reformě. Podrobnější údaje přináší tato stať.