Daně na rozcestí - Minčič, Ladislav (2000)
Česká daňová soustava vyžaduje změny. Na tom se shodují politici, ekonomové i daňoví poplatníci. Důvody ke změně rozebírá L. Minčič ve své stati.
Keywords: daňová politika; daňové systémy; ekonomické reformy; daňové reformy; tax policy; tax systems; economic reforms; Česko; Czechia