Daně místo poplatků : návrh zákona - Nesnídal, Jiří, 1939-
Zásadní změnu do systému financování obcí by měl přinést zákon o obecních daních, jehož návrh vláda předložila Poslanecké sněmovně. Jeho záměrem je posílit úlohu skutečných místních daní, jejichž výnos je zcela příjmem rozpočtu obcí.