čtyři zamyšlení nad cílováním inflace v České republice - Dědek, Oldřich, 1953-
Tento obsáhlý příspěvek prezentuje čtenáři pohled na českou monetární politiku a především na problematiku cílování inflace od roku 1997 do dneška