ČNB o sobě : cílování inflace : ohlédnutí po dvou letech - Hrnčíř, Miroslav, 1937-
Vnější šoky úrokové sazby a inflační cíle, to jsou hlavní témata příspěvku, který umožňuje výjimečné nahlédnutí do kuchyně centrální banky.