Čínský mobilní trh : ráj mobilních šílenců - Dolejš, Radan (2003)
Dvě stě milionů obyvatel Číny vlastní mobilní telefon. Za poslední dva roky stoupal tento počet měsíčně o pět milionů. Růst se teď již zpomaluje, ne každý Číňan si totiž může mobil dovolit. Z článku se dozvíte o převládající mobilní technologii v Číně (GSM), o poplatcích a cenách i o výhledech do budoucna.
Keywords: komunikační technologie; mobilní telefony; mobilní komunikace; mobilní sítě; communication technology; cellular telephones; mobile communication; mobile networks; Čína; China