Čínský mobilní trh : ráj mobilních šílenců - Dolejš, Radan
Dvě stě milionů obyvatel Číny vlastní mobilní telefon. Za poslední dva roky stoupal tento počet měsíčně o pět milionů. Růst se teď již zpomaluje, ne každý Číňan si totiž může mobil dovolit. Z článku se dozvíte o převládající mobilní technologii v Číně (GSM), o poplatcích a cenách i o výhledech do budoucna.