Český reengineering s lidskou tváří - Truneček, Jan, 1933-2011
Zavádění reengineeringu v českých podnicích v praxi připomíná nebezpečnou hru na kočkopsa. Tyto pokusy jsou většinou vedeny snahou zachovat tradiční vícestupňové pyramidy řízení a do povětšině pevně zakotvených autoritativních funkčních vztahů adaptovat procesní principy. Se skutečným reengineeringem mají pak tyto pokusy společný snad jen název. Autor článku přibližuje tuto oblast podnikového managementu.