Český průmysl : ví co chce? - Klvačová, Eva, 1943-2010
Informace o českých průmysových podnicích, jejich preferencích v otázkách hospodářské politiky, vývoj českého průmyslu po listopadu 1989, Evropská unie a český průmysl,...