Český internet prodává ledničky, americký služby - Grund, Jiří
České internetové obchody expandují, jejich obrat vzrostl meziročně o více než 500 %. Stále však pokulhává nabídka služeb, která v zahraničí obsazuje první příčky. U nás dominuje prodej bílého zboží, jako jsou pračky a ledničky.