Česká televize : poslanci v pokušení - Marčík, Dan (2000)
O systému dohledu a kontroly nad Českou televizí a Českým rozhlasem (o Radě České televize a Radě pro rozhlasové a televizní vysílání) a o systémech, které v tomto směru existují ve Francii, Velké Británii, Rakousku a Německu se píše v tomto příspěvku.
Keywords: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání; Česká televize; Český rozhlas; kontrolní činnost; rozhlas; televize; kontrolní systémy; inspection; radio; television; Česko; Czechia