Česká koruna : hospodářský zázrak se nekoná - Malý, Jiří, 1974- (1996)
Protiinflační politika České národní banky.
Keywords: Česká národní banka; inflace; bankovní regulace; česká koruna; inflation (finance); banking regulation; Czech koruna