Čas daňového přiznání a vkladu do katastru nemovitostí - Kuba, Bohumil
Finanční úřady, jako správci daně z nemovitostí, se stále řídí současně platným zněním zákona č. 338/1992 Sb., o dani z nemovitostí, ve znění pozdějších předpisů, který vychází při stanovení základu daně z technických parametrů nemovitostí. V tomto článku se dočtete o daňových povinnostech vlastníka nemovitosti, o vkladu do katastru a o pravidlech pro bezproblémový zápis do katastru nemovitostí.