Co znamená "servant leader"? (2004)
Zdá se, že svět byznysu má nové heslo pro začátek 21. století: servant leader, tedy vedoucí, který slouží svým lidem. Není to protimluv? Seznamte se zde s podstatou věci.
Keywords: manažeři; rozhodování; manažerské dovednosti; executives; decision making; management skills