Co znamená facility management - Kamešová, Nataša
Tento obtížně přeložitelný výraz není žádným tajuplným nástrojem v boji proti stále rostoucím provozním nákladům kancelářských budov, ale praktickým způsobem profesionálního řízení a správy podnikových zdrojů, který usiluje o co nejefektivnější hospodaření s komerčními nemovitostmi.