Církve a náboženské společnosti - Papoušková, Zdenka, 1974-
Právních předpisů, které se vztahují k problematice církví a náboženských společností jako institucí, resp. neziskových organizací, je mnoho. Zde se autorka zabývá základními pojmy, problematikou registrací církví, problematikou příslušných státních orgánů, hospodářským zabezpečením církví i vztahem k daňovým zákonům.