Chystá se strategické plánování - Olbrichová, Alice, 1953- (1999)
Vláda se domnívá, že v ČR nazrál čas pro strategické plánování hospodářského a sociálního vývoje a proto předkládá návrh věcného záměru zákona o strategickém plánování.
Keywords: strategický management; hospodářská politika; strategic planning; economic policy; Česko; Czechia