Chilský pohled na penzijní reformu : přes rizika fondům věří - Concha, Ricardo
Snad každý stát se snaží vylepšit svůj systém důchodového zabezpečení, aby nevedl k zadlužování země a přitom zabezpečil výplatu dostatečně vysokých penzí. Chilský penzijní systém založený na průběžném financování se od počátku 70. let dostával do krize, a proto se tato země rozhodla přejít k systému fondovému. Rozhovor s velvyslancem Chile v ČR o chilském penzijním systému a jeho reformě.