Chcete zlepšit benchmarking?
Každý nástroj řízení má své silné a slabé stránky. Kombinace a integrace tří nástrojů řízení (benchmarking, strategický a sociotechnický přístup) může přinést nejvyšší dosažitelný a udržitelný zlepšovatelský užitek. Podrobnosti si přečtěte v tomto článku.