Chceme prosadit spravedlivější systém : rozhovor Ekonoma se Stanislavem Volákem - Volák, Stanislav, 1947-
Rozhovor s poslancem Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR o penzijní reformě a přípravě nového systému penzijního pojištění.