Charakteristika pojmu "time sharing" a jeho právní pojetí - Hofmann, Tomáš
Posouzení právní úpravy výměnné intervalové rekreace (time sharing) ve světě při srovnání s podmínkami v ČR, ukazuje na stále značnou vzdálennost našeho práva od práva Evropské unie v této oblasti. Zároveň však ukazuje, že i stávající právní řád vytváří podmínky pro rozvoj tohoto odvětví cestovního ruchu v České republice.