Cesty k úsporám nevedou přes propouštění : (osm otázek a tři pravidla pro správné rozhodnutí o investicích) (2001)
Snížením investičních výdajů může podnik skoro vždy vytvořit daleko trvalejší hodnotu než propouštěním části svých zaměstnanců, jak to bývá zvykem. Více se dočtete v tomto článku.
Keywords: podnikové investice; podnikový management; finanční management; propouštění zaměstnanců; úspory; investiční strategie; capital investments; industrial management; financial management; dismissal of employees; saving and investment