Cestovní ruch v nových podmínkách - Nejdl, Karel, 1941-; Hynštová, Jana (2002)
Ředitel České centrály cestovního ruchu se zamýšlí nad perspektivami vývoje cestovního ruchu u nás i ve světě po tragických událostech v USA z 11. září 2001. Průmysl cestovního ruchu se ocitnul zcela nečekaně v nové situaci.
Středová příloha "Cestovní ruch".
Keywords: cestovní ruch; ekonomika cestovního ruchu; tourism; economics of tourism