Cesta za Sluncem : výzkum termojaderné energie - Bruhns, Hardo
Sluneční energie, která ohřívá Zemi je původcem všech obnovitelných zdrojů energie. Termojaderný výzkum směřuje k zajištění bezpečného, ekologického zdroje energie na Zemi. O výzkumu termojaderné syntézy - a nejen o ní - je článek prof. Dr. H. Bruhse šéfa Oddělení asociačních dohod pro jadernou fúzi z bruselské DG Research European Commission. Nemusíte s ním souhlasit, ale přečtěte si jej!.