Cenné papíry : kapitálové trhy v České republice. 10 - Navrátil, Tomáš (1999)
Máte-li volné peněžní prostředky a přemýšlíte o jejich vhodném uložení, stojíte obvykle před problémem, kterou z investičních možností si vybrat. Tento a následující díly seriálu by vám měly poskytnout jednoduchý návod, jak se rozhodnout a jak investiční příležitost hodnotit.
Keywords: burzy cenných papírů; investiční společnosti; kapitálové trhy; cenné papíry; stock exchanges; investment companies; capital market; securities; Česko; Czechia