Cenné papíry : kapitálové trhy v České republice. 9 - Navrátil, Tomáš (1999)
Předchozí díly vybavily čtenáře seriálu základními teoretickými znalostmi o cenných papírech a kapitálových trzích. Pokud se pod jejich dojmem některý ze čtenářů rozhodl investovat do cenných papírů, měla by mu v tom být nápomocna dnešní, praktičtěji zaměřená část.
Keywords: burzy cenných papírů; investiční společnosti; kapitálové trhy; cenné papíry; stock exchanges; investment companies; capital market; securities; Česko; Czechia