"Cedník" zvaný zdravotnictví : peníze utíkají i při poskytování pomůcek postiženým - Krčová, Bohumila (1996)
O potížích lidí, kteří jsou pro svou invaliditu nuceni používat pomůcky zdravotnické techniky. Kam utíkají peníze na kvalitní péči.
Keywords: financování zdravotní péče; osoby se zdravotním postižením; zdravotní pomůcky; zdravotnictví; medical care financing; people with disabilities; medical supplies; health service