Byty nejsou pomeranče - Císař, Jaromír, 1929-2020; Klvačová, Eva, 1943-2010 (1999)
Nalézání rovnováhy mezi státními zásahy a autoregulačními mechanismy a mezi sociální spravedlností a ekonomickou efektivností je nikdy nekončící úkol. V těchto souvislostech na téma bytová politika odpovídá v rozhovoru pro časopis Ekonom ministr pro místní rozvoj ČR, prof. Ing. Jaromír Císař, CSc.
Keywords: bytová politika; bydlení; housing policy; housing; Česko; Czechia