Bytová rovnice o jedné (ne)známé : účast státního rozpočtu na bydlení - Dostálová, Ivana, 1951- (1996)
Bytová politika vlády ČR a otázka angažovanosti státu v této oblasti
Keywords: bytová politika; bydlení; státní podpora; housing policy; housing; government aid; Česko; Czechia